Marinejongens op stap

Een stel jonge matrozen komt vrolijk van de  loopplank op de wal, ze hebben kort verlof om  een weekeinde te passagieren en gaan op zoek naar een hotel.
Al snel vinden ze een veelbelovend hotel met meer verdiepingen, ze tellen 5 riant van balustrades voorziene overhangende en doorlopende balcons. Er lopen aantrekkelijke dames die uitnodigende gebaren maken, en sommigen hangen over de rand van de prachtige handgesneden hekken. Zo’n hotel als je in New Orleans en Willemstad, Curacao ook wel ziet. Bij het bordes van de ingang staat een bordje:

 ‘Alleen voor mannen’

 Ze besluiten naar binnen te gaan en de gastheer leidt hen verdieping per verdieping rond.

Op de eerste verdieping aangekomen staat er op een bordje:
‘Hier zijn de vrouwen heel slecht in bed maar ze zijn heel lief, attent en gevoelig’.

De jongens kijken elkaar eens aan, één zegt: wij hebben geen problemen meneer, nee, roepen de anderen baldadig. Zonder te twijfelen lopen ze de trap op naar de tweede verdieping.

Daar aangekomen staat er op een bordje:
‘Hier zijn de vrouwen héél goed in bed maar meestal behandelen ze de mannen slecht’.

De zeebonkjes vinden dit onaanvaardbaar en gaan met de trap omhoog.

Op de derde verdieping aangekomen staat er op een bordje:
‘Hier zijn de vrouwen excellente minnaressen en gevoelig voor de wensen en verlangens van de mannen’. Dat lijkt ideaal voor de Adonissen maar er zijn nog twee verdiepingen en ze gaan verder omhoog.

Op de vierde verdieping aangekomen staat er op een bordje echt een verrassing:
‘Hier hebben de vrouwen het lijf van Venus, zijn gevoelig en attent voor hun partner, experts in het liefkozen, vrijgezel, hebben geld te over en zijn bereid om te trouwen’.

De heren zijn uitzinnig en hebben zin om hier te blijven, maar geïntrigeerd door het feit dat er nóg één verdieping is, gaan ze naar de vijfde.

Aangekomen op de vijfde verdieping zien vervolgens de opgewonden zonen van hun moeders op het bordje staan:
‘Hier zijn GEEN vrouwen!! Deze verdieping is enkel en alleen gebouwd om aan te tonen dat het onmogelijk is om een man tevreden te stellen en dat hij altijd méér wil… !!’.

P.S.: Stuur dit verhaal naar intelligente vrouwen die een glimlach nodig hebben, en aan mannen die intelligent genoeg zijn om erom kunnen lachen…

Advertenties

10 Reacties op “Marinejongens op stap

 1. HiStaat dit blitem er al 3/4 dag, ben ik nog de eerste die een Comment/Reactie geef. Fraai hoor. Alle reacties moeten nog komen, en dan natuurlijk ook allemaal tegelijk.Goed, daar gaat het nu even niet om. Ik wou alleen even melden dat dit itempje een omzetting is van een mop, die ik natuurlijk weer kreeg van Jo (toch?). Het oorspronkelijke verhaal gaat dus om een groepje vrouwen die in het hotel komt, langs de trappen geleid wordt en dan op de vijfde verdieping terecht komt. Ik vond dat verhaal veel te veel in de trend verteld die we nu al tienduizenden jaren hebben meegemaakt. Vrouwen me zus en me zo. Alsof het andersom ook niet heel passend en grappig is. …………………………………………………………………… Nou dit is dus de andersom. …….Niek

 2. thankyou For Coming to my SpaceYou Welcome any taime you want

 3. Ik kan er ook hartlijk om lachen hoor Niek!Hihihihihih…

 4. Hahahaaaaaa,leuk stukkie,Niek!!!!!!.Ik ben terug van vakantie(was nie eg leuk).Een heel fijn weekend!!!!!,liefs,Caro.

 5. Niek my dearest Niek, how have you been. You know you are such a breath of fresh air at times when I need it. I thank you. My week has been just crazy with the footy finals. Now that is over, thank God, lol. Now I can enjoy the spring agian.LoveYolanda

 6. hi friend … here i ahve already published a report .. come pass by see wat i say .. and yeah how r u .. hpe things are fine ..God bless u .. amen

 7. ♥Edi-1966♥

  Hoi hoi Niek,Whahahaaah, goeie! Dit is echt humor!Groetjuhs van Edi..

 8. hoi niekhahhaahhahahahahah erg goedgroetjes leny

 9. Woehahahahahahahhahahaaaa….WAT een mop zeg

 10.  
  Hoi hoi
  31 maart 2006 zie ik vermelding van mijn verhaal bij resultaten van de goochelende zoekers.
  En ook, dat in het prikbord van "http://groups.msn.com/Hobookskeenco/funnypostings.msnw" met de naam "Funny postings" Nimuë1 op 30 jan 2006 onder titel "Tja wat kan ik zeggen het blijven mannen hihi" dit verhaal onder de gelijke titel "Marinejongens op stap" heeft geplaatst.
  Hobookske en co heet de MSN Groep. Zo te zien zet af en toe een groepslid een Bericht in een van de prikborden van deze groep, in dit geval ter vermaak van een tiental andere mensen.
  Succes voor het verhaal, daarnaast: binnen het klein aantal leden in de groep is er niemand geweest die er  een Hobooks commentaar op heeft gegeven.
  Ik vermeld dit, omdat deze integrale overname mijn visie op internet ondersteunt: voor allen door allen. Oftewel: wat jij op internet vindt mag je ook weer zelf verspreiden.
   
  Niek